Rebuli

 Obitelj i posao u ovoj priči postaju jedno. Vinogradari već nekoliko generacija, proizvođači pjenušca od ’80-ih, uspijevaju rasti, a da pritom ne gube iz vida vlastite korijene. Odnos prema prirodi i njenim plodovima podario im je bogatstvo znanja koje se nakupljalo godinama. Ove značajke mogu se osjetiti čim prijeđete prag njihove vinarije. Jednostavnost i svježina kojom odiše, osjećaju se kad pijete čašu njihovog vina. Proizvodnja vina i enološke aktivnosti koje je strastveno započeo Angelo, nastavljaju njegova tri sina: Mauro, Paolo i Gianni.

Na sjeveru Italije, gdje se planine spajaju s rijekom Piave, iz brižno održavanih vinograda izranja malo selo Saccol of Valdobbiadene. Ovdje se nalazi posjed, kojeg kupa sunce i miluje vjetar. S prvim znacima jeseni nastupa intenzivni period branja grožđa kako bi se pogodio savršeni trenutak.

U proizvodnji Prosecco di Valdobbiadene primjenjuju se tradicija, tehnologija i znanje. Poštivanje sirovine i brzina tehnološkog procesa dovode do stvaranja delikatnog i elegantnog vina.