Kozlović

Filozofija Kozlović sadržana je u povijesti obitelji koja je znala ostati udružena, radeći na zajedničkom cilju; njegujući vrijednosti rada, truda, ozbiljnosti i sposobnosti. Oslanjajući, pri tome, svoj rad i razvoj na urođenoj težnji i nastojanju da živi izvan svojih granica i osvaja nove horizonte u vinskom svijetu. Takva povijest, koju su nasljednici prihvatili svojom, nastavlja se i potvrđuje iz dana u dan, vežući međusobno prošlost, sadašnjost i budućnost.

 

Linije vina

Vale - osvježavajuća i lepršava vina svježih primarnih aroma

Classic - vina premium kvalitete od ručno probranog grožđa tradicionalnih sorata Istre koja vjerno interpretiraju bujsku mikroklimu, mineralnost bijele zemlje i bogatstvo aromatskog potencijala.

Single Vineyard - vina ultra premium kvalitete namjenjena višegodišnjem odležavanju koja se rade isključivo od ručno probranog grožđa sa najboljih položaja i samo u vinogradarski povoljnim godinama.

Extras - dodatni proizvodi poput maslinovog ulja i grappe, te vina specijalnih serija namijenjena članovima kluba Kozlović.


Sva vina obitelji Kozlović plod su ljubavi prema lozi i vinu što nas hrane već desetljećima, brige o prirodi i poštovanja svog okruženja, te uvažavanja želja posjetitelja i kupaca. Uvijek u skladu sa vlastitim načelima nenametljivog stilskog izričaja i težnjama k visokoj kvaliteti.